Update.

Alltså, riktigt ljusrosa är förjävla snyggt MEN jag har lovat mamma att inte färga håret mer.  Hon är så trött på när jag gnäller om att jag vill bli blond igen så fort jag färgat i nån annan färg. Bah.

Jag måste ner på stan snart och fixa håret för löshåret jag satte in för ett par veckor sen har lossnat. Nästan alla fästen har löst upp sig av någon anledning så jag skulle få komma ner och göra om skiten. Gratis hoppas jag.

Men ja, här kommer en hög med bilder på vad jag gjort den senaste tiden.
Gav syrran snajsiga naglar innan Sverige spelade mot.. Nåt land.Hängde med farfar och fick låna ett kassettband.


Skaffade en katt till mamma drån djurskyddet som blev galen och bet farsan i fingret. Det hela slutade med att såret blev väldigt infekterat och han fick sövas, opereras och sen ligga och tråka på sjukhuset infektionsavdelning i några dagar. Katten åkte tillbaka till sitt jourhem. MEN vi hittade en annan kattunge som nu flyttat in. Gulligaste ever BTW. På bilden: Kisseungen och Pelle.Partey.


Hängde med Pelle en solig dag. Han tyckte det var på tok för varmt och la sig under en filt.Nja, och sen har jag firat midsommar och sånt. Bloggen verkar inte vilja lägga upp fler bilder just nu såatteh.. Bye.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du får skriva vad du vill men är det crap så tänker jag inte svara. Jo just, läs inlägget först innan du frågar om jag haft en bra dag. Man kan lista ut om min dag varit bra.

Klicka här för att skriva en kommentar.


Vad heter du?
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du?

Trackback
RSS 2.0