Mummy.

Hurra för mig!
Jag har blivit kattmamma igen.
Inatt ringde min kusin och sa att hans bortsprungna katt hade kommit tillbaka och han kan inte ta hand om henne längre på grund av tidsbrist och annat, så han frågade om jag ville ta henne. Annars hade han fått låta henne somna in.

Ja, givetvis by now så vet folk vem de ska ringa när de behöver en ny mamma till deras katter. Nu bor hon hos mig. Det har gått bra än så länge, hon är en riktig SNUTTEPLUTTEGOSING.

Och till hösten ska jag vara lite mamma till två andra flickor i ett år för att en kompis ska plugga och har ingen som kan ta hand om dem.
Det blir alltså fyra katter i mitt hus i ett år framöver.

Lite ledsamt är det dock att Charlie flyttar hem till sin mamma imorgon, men han ska få en ny kattkompis där och han hör givetvis hemma med sin alldeles egna mamma.

(I know, proper crazy cat lady)Hursom, så här ser den nya flickan ut:


Jag veeeet att soffan är hårig men hunden fäller som en motherfucker. Jag dammsög den TVÅ gånger igår och nu ser den ut sådär.Men ja, grattis till mig.

SÅ, har ni några namnförslag?
Just nu heter hon Moose (eller Mos, man får välja tydligen) men jag vill nog döpa om henne.
Förslag please.


Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Mysigt med kattkompisar - dom kan man inte få för många av. Den dagen vi hittar vårt drömhus på landet kommer jag bli stödhem åt övergivna katter. Det är min dröm.Haha, jag får alltid höra - "vad är dte för barn som är här" när mina små pytteskor står i hallen. Det är sjukt att jag har lika små fötter som en 6-åring.

2012-08-12 @ 11:32:13
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Bella

Du är sannerligen en kattens riddare, all heder till dig!

Varför inte bara döpa katten till snyggfluffen?

Eller Morris, funkar alltid fint :)

2012-08-14 @ 19:30:55
URL: http://bellathebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du får skriva vad du vill men är det crap så tänker jag inte svara. Jo just, läs inlägget först innan du frågar om jag haft en bra dag. Man kan lista ut om min dag varit bra.

Klicka här för att skriva en kommentar.


Vad heter du?
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du?

Trackback
RSS 2.0