House.

Ah just det, har köpt ett hus också.
Men mer om det sen.Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

But what!!!???? Hus? Tell me more!...å ditt sätt att töja låter ju sisådär, hoppas du la korkskruven i ett kokande bad innan du satte igång. Men alla sätt är ju bra förutom dom dåliga?

2012-06-29 @ 13:25:45
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Jag kan fasen varken skänka bort eller slänga kläder, jo lite kanske, men väldigt lite, kompisen som var här och hjälpte mig fick en hel kasse med sig hem - men jag älskar att spara mina gamla plagg - i många finns det ju så många minnen. Och jag har ju plats, så dom kan lika gärna få vara kvar nedpackade i lådor. Nu är garderoben så himla välstädad och fin - nu ska jag bara försöka hålla den sån också.

2012-07-03 @ 18:06:47
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Deras önskan är ju att man bloggar delvis om mode - eftersom man får mer pengar att shoppa för ju fler modesidor du är medlem på och lägger upp bilder med deras plagg, typ lookbook. Så ja, det är ju en klar fördel. Jag vet inte vad kravet är för hur många läsare man behöver för att godkännas - men ju fler klick din sida genererar till deras - desto större chans har du att få en fin summa att handla för. Det är deras koncept - på ett ungefär. Oavsett modeblogg eller inte får man en 20% rabatt om man registrerar sig på första köpet - och priserna är rätt låga som det är + fri frakt.

2012-07-04 @ 15:56:10
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Emma

men åhh, jag vill se mer av huset! :D

2012-07-04 @ 19:29:56
URL: http://emmasays.se

Kommentera inlägget här:

Du får skriva vad du vill men är det crap så tänker jag inte svara. Jo just, läs inlägget först innan du frågar om jag haft en bra dag. Man kan lista ut om min dag varit bra.

Klicka här för att skriva en kommentar.


Vad heter du?
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du?

Trackback
RSS 2.0