Sex can wait, masturbate!

Huga!
Johnny och jag tog just bilen till affären och på radion hörde jag om att det varit en brand i ett av hyreshusen på vår gata inatt. Vi har inte märkt något. Nu har jag världens panik över att det ska börja brinna igen och att vår lägenhet brinner upp med oss och djuren i. Men fy tusan så nervös sånt här gör mig.

Nej, vi pratar om något annat. Johnny som aldrig äter frukt bestämde sig för att köpa en drakfrukt för 30 spänn. Jag blev irriterad för jag vet att han inte kommer äta skiten. Det gjorde han ju inte heller. Jag fick äta upp den. Det var en konstig frukt. Som en enorm kiwi som har tappat smaken, typ. Han köpte en påse med litchi också trots att jag sa att litchi smakar precis som när man fått shampoo i munnen.
Nu ligger det alltså en hel drös i vår fruktskål så om någon tycker om litchi kan ni hälsa på så bjuppar jag.

Sandra, pour vous.
Pssst... Nick Cave är fantastisk.
Det var allt för idag. Kanske.

Fläta.

Nu ska jag go Kissie on your asses! Det var nämligen JAG som kom på den lösa flätan på sidan. Det har jag gjort i flera år och nu bestämde ju givetvis Alexander Wang för att härma mig. Så jävla typiskt honom.Där fick han så han fes! Ehm. Ja, min pappa säger så. Det är konstigt men ofta använt uttryck. Nu ska jag diska och sen gå ut i kylan med Roy. Det blir till att vira in sig i en hel del tyg.Ja just det, det var jag som uppfann kjolen också.

Roy har fese.

Något som är riktigt fult är när man säger "fese" åt "fisit". Det måste vara det fulaste ordet som finns. Är det bara vi i Norrland som säger så eller är det något alla slänger ur sig? Jag kom just på mig själv med att säga "Uuuuh, Roy har feeese" och kom på hur pyramidalt fult det ordet är. Jao jao.

Johnny bygger på balkongen och jag är naken sånär på en baddrock." Livet är underbart när underlivet är bart" som min Anette brukar säga. Nej, jag måste verklign klä på mig för det är kallt här som i en isbjörns röv.

Don't let me die.

God morgon!
Nåväl, god... sen morgon. Jag tog mig en sovmorgon till 11:01 precis idag. Då ringde väckaren och jag studsade upp ur sängen. Alldeles för fort faktiskt för jag blev yr. Gårdagen ordnade upp sig lite i alla fall så jag är på bättre humör nu. Det är kallt ute så jag planerar att sitta inne nästan hela dagen. Ja, Royster McNuff vill nog ut på en promenad.
Aaaaaaaaw.


Seriöst. Jag dör. Det här är det sötaste jag någonsin sett i hela mitt jävla liv.Nu lider jag av cuteness OVELOAD. Jag måste skaffa en av varje! MÅSTE.

Every dog has its day.

Det här är en sån dag som börjar bra men slutar crappy.
Först så får jag en förfrågan om jag vill vara dagmatte åt en hund till och det gör att jag kanske kan betala hyra och överleva. Det kändes bra, men det höll inte i sig. Jag har inte hört av tjejen igen och Emelie berättade idag att hon ska hitta en annan dagmatte till Glenn eftersom jag bor för långt bort nu när hon flyttar. Glenn är världens finaste lilla hund som jag nu vant mig vid och nu ska hon hitta en annan. Tråkigt.
Jag får ha honom några dagar till i alla fall.

Nu ska jag invänta svar från den andra tjejen och imorgon träffar jag den irländska älgkalven för att se om han tycker om mig och Roy. Håll tummarna för mig kära vänner! Det känns väl ungefär som att allt kommer skita sig. Faller en bricka så faller alla. Falleri-fallera.

Chihuahua vs. Irländsk varghund.

Nu ska ni få höra på grejer! Idag fick jag ett mail från en tjej som hade en chihuahua som behövde en dagmatte. Förstår ni humorn i detta? Tänk om det ska bo en av världens största hundar här och en av världens minsta? Det är some funny shit. Vi får se hur det går. Yaaay! Mitt hem kommer vara fullt av hundar. Johnny kommer flytta. Höhö.

Jag har beställt en ny kamera och Johnny hjälpte mig med slantar så snart får ni bilder igen. Just nu blir det lite magert med sånt. Nu ska jag äta kalvsylta och rödbetssallad OCH det är inte ens jul. CRAZY.


Gimme!


Om någon snäll människa därute har en vågtång som bara ligger och skruttar så får ni gärna skänka den till mig. Alltså, inte en locktång och inte en krustång. VÅGtång. En sån HÄR. Jag vill ha en sån men eftersom jag är ett skrutthuvud och har mosat min kamera så har jag inte råd. Ge mig! Om ni har en kan ni skicka ett vrål till emma_nilsson007@hotmail.comConfused.

Det finns en sak som jag verkligen hatar. Att bli förvirrad. Jag får sån ångest så det är löjligt. Idag till exempel så cyklade jag till OKQ8 för att posta några paket och karln i kassan sa efter en hel del ojanden att jag skulle börja klippa och klistra fast alla frimärken. Det har aldrig hänt förut och jag har postat en hel del paket. Ja, det var lika bra att börja klistra på några. Jag stod som ett fån och kände mig precis som att jag nyss börjat jobba där.

Nu är min fråga: Ska jag behöva klistra på själv? Vet någon som jobbar på en mack där posten finns om det här är vanligt? Jag menar, om det är vanligt så ska jag inte gnälla öronen av er men det kändes mest bara som att han inte orkade göra det själv. Oh well, det är över nu men jag hatar att bli förvirrad.

En annan rolig sak är att imorse ringde telefonen... Eller vänta, jag kanske ska berätta först att jag finns på blocket.se som "dagmatte" om någon vill ha sin hund här på dagarna. Ja, hur som haver så ringde telefonen och en kvinna frågade om jag hade tid att ta hand om hennes hund. "Javisst" svarade jag och fortsatte surra. Det roliga är att hunden som jag eventuellt ska ta hand om är en irländsk varghund. Om den nu ska få vara här på dagarna så kommer jag ha en hel del att göra. Det blir något att bita i. Irländska varghundar är kända för att vara snälla som små fågelungar men med en kroppshydda stor som en älgkalv. Det går nog bra.

Nu ska jag leta efter en ny billig kamera och försöka skriva lite på hemtentan.

Oye!

Uj uj uj uj.
Jag for till Björna igår och lyckades dricka mig spyfärdig på ett par timmar. Note to self: Ät något innan du dricker öl nästa gång Emmajävel. Jag vill att ni ser det här klippet för då får ni veta hur det såg ut när jag kaskadspydde utanför bilen.
Inte nog med att min mage gjorde uppror så lyckades jag ha sönder min kamera. Objektivet är så intryckt att det är löjligt. Det här är alltså den tredje kameran jag mördar i drucket tillstånd. Borde jag ha en kamera med mig när jag ska ut och ränna? Nej, inte det inte. Det blev några bilder innan kameran dog i alla fall.


Ja, das war das. Det här inlägget var till alla er som tror att jag är en bra människa. Jag är en dålig människa som skiter i att äta och sen dricker öl. Fy fadran vilken dålig människa. Nu ska jag hitta en billig kamera och se lite på It's always sunny in Philadelphia. Nästa helg kommer Anette och hälsar på! TOTAL lycka.

Vi ses imorgon hombres.

Hej.

Hej!

Jag ska åka till Björna nu och dricka öl. Vi hörs senare, ha en mysig helg!

Hemska london.

Det här är egentligen ett riktigt hemskt klipp men jag kände mig tvungen att göra mitt "synde tom"-läte för er. Så ja, här har ni mig och djuren. Varning för extremt höga läten och ja... Mitt flottiga hår. Jag har kamerajäveln åt helt fel håll också.Hemska tider. Vid 1.01 så gör jag ett otroligt snygg läte. Jag har lyssnat på det tusen gånger och skrattar fortfarande. Herreminje. Jaja, enjoy! Mitt allra första videoinlägg.

Fredaaay.

Vilken tur att Stefan finns.

(18.19.26) Tvetov Nato: Jag har en riktigt stor skål framför mig. Smakar himmel.
(18.19.28) Tvetov Nato: Och salt.
(18.20.10) Stefan: Hmph! Skulle säkert bara mått illa av dem ändåså. SÅDÄSÅ!
(18.25.53) Tvetov Nato: Vänta, jag ska ut med Roy en sväng. Brb!
(18.32.55) Tvetov Nato: Sådärja.
(18.33.24) Stefan: Såg du nåt intressant?
(18.33.42) Tvetov Nato: Nä. Eller nja, det var en snygg kille vid cyklarna.
(18.33.59) Tvetov Nato: Men han tittade inte åt mitt håll. Tack och lov, jag såg ut som en lodis.
(18.34.05) Tvetov Nato: Så det blir inget ligga.
(18.34.21) Stefan: Men du hade ju en hund. Har man hund får man ligga.
(18.35.17) Tvetov Nato: Jaså?
(18.35.20) Tvetov Nato: Jag fick då inte ligga.
(18.35.31) Stefan: Ja, det är nåt trick eller nåt.
(18.36.21) Stefan: Jag tror man går förbi personen med sin hund och säger "Kolla jag har en hund", och då säger den andre: "Åh fan. Jaja, vi ligger väl då." Fast man måste ju inte.
(18.36.54) Stefan: Jag såg det i en film tror jag. Jag kollade inte.
(18.37.12) Tvetov Nato: Inte jag heller. Jag kollar aldrig.
(18.38.04) Stefan: Det är säkert bara nåt som nån har hittat på. Men man veeeet ju aldrig.
(18.38.44) Tvetov Nato: Nej, man vet ju aldrig. Fy vad less jag är på samma gamla avsnitt av Scrubs de kör på sexan.
(18.38.47) Tvetov Nato: Fucking hell.
(18.40.14) Stefan: Nej, en gång hade jag en hund och var ute, och då kom det en tjej och ba "heeeeej" och undrade vad hunden hette. Trodde jag, men egentligen undrade hon vad det var för sort. Där blev det nästan ligga. Då hade hennes kille blivit sur, men fuck that liksom.
(18.40.20) Stefan: Ja, de gillar att köra repriser.
(18.40.27) Tvetov Nato: De ÄLSKAR det.
(18.41.15) Stefan: Men de har i alla fall inte lika jävla mycket reklam som fyran, så det är bra.
(18.42.39) Stefan: När sexan har reklam hinner man knappt göra en macka, men under fyrans reklampauser hinner man inte bara rosta brödet och smöra det, man hinner käka upp det, somna i soffan, väckas av frugan, gå och lägga sig i sängen och göra tre barn, betala av lånet på huset, se ungarna växa upp till lokförare, gå i pension, tappa öronen, lägga sig i sängen, få hjärtattack och DÖ!
(18.42.54) Tvetov Nato: Sant!
(18.43.00) Tvetov Nato: Väldigt sant.
(18.44.03) Stefan: Ja, jag säger bara saker som är sant.
(18.44.07) Tvetov Nato: Sexans reklamer är väldigt korta. Man hinner ju knappt ligga.
(18.44.16) Tvetov Nato: Alltså, man hinner ju ligga men knappt.
(18.44.22) Tvetov Nato: Man hinner ligga med en knapp.Och ja, det är jag som är "Tvetov Nato". Har ni sett Kreml high så fattar ni. Äh, ni fattar inte.

Gina tricot.Jag och Johnny har nyss varit i stan för att köpa lite prylar och jag var dum nog att gå in på Gina Tricot. Vilken otroligt proppfylld affär. Inte av kläder dock utan av brudar. Oh lord! Jag var inne där i tre sekunder innan jag började svettas och fick tränga mig ut. Nej usch. Man ska gå på stan typ tio på morgonen så de enda man behöver knuffas med att gamlisar.

Ikväll är jag helt ensam. Johnny ska iväg och basta med några karlar (antagligen något väldigt sexuellt) och JAG HAR INGA VÄNNER. Huuuuh. Nej då. Jag ska se lite film, äta lite chips och försöka plugga. Imorgon åker jag till Björna och hälsar på Christine. Anette skrev ett sms om att jag ska få träffa henne också så det är med pirr i magen jag skriver detta.
Hon kanske ljög.
Vi hörs säkert senare. Nu ska jag iväg till Apoteket och hämta medicin och sen till OKQ8 för att hämta paket. Mmmm, paket.

Animals.

Den här dagen har varit ytterst händelselös så när jag nu skulle sätta mig och skriva ett inlägg så kom det bara blah. Jag satt och åt lite kesella med äppelmos men blev less så jag ställde i vanlig ordning ner skålen på soffan och lät Roy äta resten. Han älskar kesella. När jag såg honom mumsa för glatta livet och nosen full med kladdig kesella så bestämde jag mig för en sak. Inlägget ska helt och håller handla om mina två djur. Om ni hatar djur så kan ni faktiskt fuck off.


Roy

Jag har haft Roy i mindre än ett år. Det är så att jag alltid velat haft en hund men med en ekonomi lika stor som en myggfitta så fanns det helt enkelt inga slantar till en hund. En kväll satt jag och smurfade runt på blocket.se och hittade honom. En hund på sex år som behövde kärlek. Kärlek som jag hade tonvis av. Johnny brukade alltid säga blankt nej när jag med bebisröst frågade "Kan jag få en huuuund?" men den här gången sa han bara "Ja, ring då". Jag ringde.

Några dagar senare kom Roy och hälsade på. Han var så ivrig och söt. Den dåvarande ägaren sa att han hade en annan kille med en stor gård som också var intresserad. Det kändes ganska kört. En dag så ringde telefonen och jag hörde något som gjorde mig så glad. Roy skulle få bo hos mig! Min hund. MIN hund.  Ja, och på den vägen är det.Han blir alltid nyfiken när jag tar fram kameran och följer mig som en svans. Han älskar att gosa och pussas. När jag böjer mig fram och säger "Puss?" så får jag alltid ett blött slafs mitt i plytet. När jag måste kliva upp tidigt på morgonen så ligger Roy gärna kvar för han hatar att kliva upp tidigt. När jag lärde honom att sitta fint så hade jag glömt att det heter "sitta fint" så jag sa helt sonika "Kanin!" och då sätter han sig fint. Roy kan nästan allt men vill inte gärna lyssna. Envis, bestämd och extremt morgonsur. Precis som matte.När han får rester så fiser han konstant. När han är trött på kvällen så vill han inte kramas, försöker man så morrar han bara tillbaka. Åter igen, precis som matte. Hälsar vi på någon så börjar han pipa om jag lämnar rummet. Han tycker om att sova ute i hallen på en liten dyna som egentligen är väldigt trång.Roy har en alldeles egen bögig liten scarf som han får ha på sig om vi ska bort. Alla tycker synd om honom för att han måste ha den men om sanningen ska fram så brukar jag ta fram den och då sticker han in huvudet själv och viftar på svansen. Han är så fin min lilla Royster McNuff. Vi fann varandra och har det så bra.


Conny Persson

När vi skulle flytta till en egen lägenhet, jag och Johnny, så bestämde vi oss för att skaffa en kattunge. Det råkade bli två men en fick flytta till farmor och farfar för han trivdes inte hos oss. Ja, skitsamma. Den kattrackarn som blev kvar fick heta Conny Persson. Min pappa har en motorcykel-polare som heter Conny Persson och därför fick också min pissenisse heta så. Conny är inte klok någonstans. Han kryper ner i toan och slår på vattnet, äter vadden på tops och dammråttor, sover på köksbordet och så fort man petar på honom så lägger han sig ner.På nätterna roar han sig med att sno pennor från bordet. Han snor pennor jämt för det är tydligen världens bästa grej. När han snott en penna så bär han den i munnen och slutligen leker med den tills den hamnar under mattan. Det här kan göra mig skogstokig. Nästan varje kväll hoppar han upp i sängen och lägger sig på min vänstra sida. Där ligger han och spinner högt och ljudligt och slutligen så somnar skrutthuvudet.När Conny var liten så var han en riktig rövböld. Han pissade överallt och rev ner saker. Nu är han världens bästa kisse. Lugn, tjock och lurvig. Han tycker om att försöka få mitt huvudet att explodera genom att smita ut på balkongen och hoppa över till grannen dock. I vår gamla lägenhet kunde han sitta på räcket och skrika på människor som traskade förbi. Han smackar när han ser fåglar och kommer när man skriker "Conny! Conny! Synde toooom" med pipig röst. Ja just, synde tom betyder "skynda dig och kom".Conny tycker om Roy men det är tyvärr inte ömsesidigt. Roy är lite rädd för Conny. Det bryr sig inte Conny om. Han försöker gosa med en obekväm Roy varje dag utan att ta någon större notis om vad som egentligen händer. Han är nog lite gosig i det lilla katthuvudet.
Han är en himla bra kisse. Jag menar, han har bara vält två saker i veckan. Nu ska jag ge honom torrfoder för det är det bästa han vet. Torrfoder och pennor.

Torsday

Jag har fortfarande ont i halsen. Hur ska detta gå? Christine ringde nyss och hon ska äta lunch med Anette. Åh så sorgsen jag blev nu. Här sitter jag alldeles själv med två hundar som fiser ikapp. Nej, nu ska jag inte vara sån. Det är mysigt men jag skulle gärna haft en liten Anette och en liten Christine vid mitt köksbord.
Oh well. Jag ska väl försöka göra lite lunch också och sen sätta igång och läsa lite böcker och lyssna på lite föreläsningar. Imorgon är det lön och jag tänker köpa GODIS! Närmare bestämt choklad. Ännu närmare bestämt lindt mousse au chocolat. Helt fantastiskt mumsigt. Snart är det helg. Trevlans.

Lyxigt luder.

Jag har bestämt mig för att hälsa på Christine i Björna på lördag och sen på dubbelpuben. I vanlig ordning när jag får reda på att jag ska vara bland folk så bestämmer jag mig först för att jag inte har några kläder, sen att jag har för mycket kläder och sist för att jag är tjock.

Ja, i alla fall så hittade jag något att ha på mig och visade Johnny det. Han mumlade "Mmm, fint" och fortsatte läsa i böckerna. Slutligen kom det fram att Johnny tycker att jag alltid har jeansshorts på mig. Då utmanade jag honom att bestämma exakt vad han ville att jag skulle ha. Här kommer resultatet.

Jag vet inte. Jag ser ut som en blandning mellan ett luder och en lärarinna. Är det så Johnny vill se mig? Fair enough. Jag kan ha det på mig men inte ute bland folk. Det är inte jag. Kanske på nätterna när jag är en stålkvinna/ älskarinna.

Det var jätteroligt när Johnny tog fram ett halsband och sa "Det här ser ut som något din mormor skulle använda" och sen tog han fram det där röda jag har på mig och säger "Det här var fint". Ho-ha, det halsbandet han valde är min mormors som jag lånade. Funny shit.

Oh no!

Johnny och jag var nyss ute med Roy och under hela promenaden var Roy riktigt stressad och tittade bakåt hela tiden. Det fanns inget där. Creepy. Jag måste ringa Scooby doo.

Jeez.

Plugga är inte för mig. Inte det minsta. Medans jag satt och lyssnade på föreläsningar så satt jag samtidigt och snackade med folk på msn, läste bloggar och filurade. Jag lyssnade i alla fall på föreläsningar i nästan två timmar och läste 25 sidor i "Fundamentalism och helig terror". Nu har jag bara resten av boken kvar + fyra böcker till. Det ska alltså vara klart den 3:e. Varför är jag så lat? WHY!?

Vad har jag då lärt mig idag?
1. Jag är dålig på att plugga.
2. Anders Bagge är en skön filur.
3. Jag älskar Johnny när han steker pannkakor till mig. Vägen till Emmas hjärta går genom magen.
4. Om man kör in datorn i ett glas pepsi så blir det blött överallt.
5. Man får ont i huvudet av att sova till 13:00 och missa Emmerdale.


Jaja. En ny dag imorgon. Oj! Helvete. Nu skickade jag sms till fel Emelie. Man ska aldrig ha två med samma namn i telefonboken. Min mage och hals gör ont. Jag vill åka på dubbelpuben med Christine på lördag också. Det här måste fixas.

Onsdiga dagen.

Nej, jag kan inte sitta här och skriva strunt. Jag måste faktiskt plugga. Vi hörs senare.


You're trying to say "Oh yeah. It's business time"


Nu ska jag sova, vi ses imorgon!
Förresten så har jag den här låten i huvudet så nu ska ni också få det. Det gör inget för det är en awesome låt.
Sov så sött kära läsare, vi ses i vanlig ordning imorgon.


Idag satt jag mest och gnurkade med mitt hår.

ÄH FÖR HELVETE VI KÖR DEN HÄR LÅTEN OCKSÅ. Den är så bra. Jag dör lite.
Ja just, godnatt. Hejdå.

Bekännelser.


Jag älskar film. Jag älskar konstiga, mysiga, tokiga och allmänt awesome filmer. Jag skulle kunna sitta här och lista en hel drös men jag ville mest dela med mig av några filmer som alltid får mig på bra humör. Det här är filmer som borde få pris.

Dum & DumberWaynes World 1 & 2


AnchormanAce Ventura  - Pet Detective


Ace Ventura - When nature callsHow the Grinch stole Christmas
Edward Scissorhands


Fear and loathing in Las Vegas


Big Fish


The nightmare before christmas


The MaskSå, det blev en drös ändå. Det här är alltså filmer jag sett tusen gånger och kan ut och in. Vad är din favoritfilm, kära läsare?

For poops and giggles.

Jag tänkte duscha men kom att youtube är roligare.Jossan och jag brukar köra den där. Jag är Lloyd och hon är Harry.

Update: Efter att ha dragit händerna genom luggen så såg jag ut som jag vet inte vad. Jag måste duscha nu.


Förresten, jag hittade en jättefin klänning för några kronor på tradera en dag.

Den är inte svartröd-rutig men ändock fin.

Sömndrucken.

Johnny är en riktigt nattuggla så han är oftast uppe och smyger på nätterna medans jag ligger och sover. Inatt bestämde han sig för att äta något och för att slippa väcka mig så gick han och skulle stänga dörren till sovrummet. Det går inte att ha dörren stängd för Conny Persson vet aldrig om han vill vara inne i sovrummet eller utanför och han kan ju öppna dörrar så... Ja, det blir inte så mycket sömn när han väl sätter igång med sitt dörröppnande. Hur som haver, när Johnny gick in i sovrummet så hade jag tydligen sagt "What the fuck?" till honom. Det har jag inget minne av. Konstigt.

Jag har ont i halsen idag. Dumheter. Inte ska jag väl behöva gå och bli sjuker och jävlig. Den som lever får se. Nu ska jag äta gröt med mjölk som inte är dålig. Jag köpte den igår och blir faktiskt crazy om den surnat. Håll tummarna.

"Everything here is made of poo!"

Jag sitter och äter en otroligt sur satsuma vilket får mig att tänka på Eddie Izzard. Han pratar om satsumas i "Definite Article" och det är så jävla bra. Titta här! Om ni inte orkar se hela så får ni spola fram till 3:20 för att se när han pratar om satsumas. Ni kan se hela för det är funny as hell.


Håhåjaja.

Förbannat.
Jag skulle äta gröt men mjölken var dålig. Det verkar vara något som förekommer ofta i detta hem. Det fanns ingen fil och jag råkade hälla ut det lilla som var kvar av yoghurten i slasken. Jag vill inte riktigt gå in på hur jag råkade hälla ut den för då kan jag bli officiellt bli mentally retarded så vi låter det bli osagt.

Jaha, måndag idag. Vad göra? Glenn kom nyss och Emmerdale är på tvn. Än så länge har det varit en halvtråkig dag utan vettig frukost. Jag ska ta hundarna på långpromenad och försöka få Johnny att kliva upp. Ja, hej måndag.Imorse när jag smög omkring och antastade köksmöblerna.

Sexy mother fucker.

Jag pratade med vad jag trodde var bebisröst.

Emma: That's because I'm sexy, right?
Johnny: Mm, speciellt när du låter som Chris i Family Guy.

Seriefilurer.

Jag har väldigt lite för mig så det slutade med att jag gjorde serierfigurer av två skitbraiga bloggflickor.


Sassy


Sandorama


Jag hoppas att ni blir glada och inte helt upprörda. Nu är ni seriefigurer också!

I don't know why.

Hej och välkommen till min kropp.

Först och främst har vi ett huvud. På det huvudet sitter ett par stora läppar. Jag vet inte vem dessa kommer ifrån eftersom både min mor och far har små tunna läppar.Under läpparna sitter  garnityret. Mina tänder brukar trycka ihop sig på nätterna och gnissla Johnny tokig. Två tänder är oäkta och det är de som sitter på varsin sida av framgaddarna. Otroligt nog är de fortfarande väldigt vita trots all pepsi max som strilar mellan dem varje dag. De är sneda men fungerar ungefär som de ska.Bakom tänderna bor en tunga. En ganska kort tunga som inte kan nudda näsan. Den är ungefär som de flesta tungor. Äcklig.På tal om nudda näsan.. Det finns en näsa på min kropp också. Den är ganska liten. Näsan har en ring. Den ringen blev ditsatt en kall och regnig men otroligt lycklig dag. Åter igen, tack Anette! Prickig är den också.


Hakan har en grop. Den gropen har varit hatat hela livet men nu är den väl... accepterad. Fjun finns det också. Massor med fjun..

Huvudet har förstås hår också. Långt hår som sparats bra jävla länge. När huvudet var litet så hade det nästan inget hår så det känner ett tvång att ha mycket nu. Håret är blött idag.Håret är oftast blont och risigt med en lugg som alltid är för lång.


Huvudet har ögon också. De fungerar bra att se men men har korta ögonfransar. De är ljusgröna.Går men en bit ner på kroppen så har man tuttar. De är väl ungefär som tuttar brukar vara. Inget speciellt egentligen. De har en svart tröja på sig idag och på tröjan finns det massor med vitt hundhår. Fint.


Kroppen har en mage också. En mjuk mage med en navel. På naveln finns ett ärr från en piercing. Om man trycker ihop ärret ser det ut som en liten vagina. Rolig sysselsättning för tråkiga söndagar. Magen ser platt ut för att den ligger ner. Smart.


Ben finns det ju också på kroppen. Smala ben som är ganska hårlösa.


På ena vaden finns det ett stort ärr i form av ett öga. Eller något annat. Välj själv, beroende på hur snuskig du är.


Två små fula fötter sitter på dessa ben. Fötter med små tånaglar som oftast är målade rosa.


Det finns fula händer på kroppen också. De är tjocka och har korta konstiga naglar som alltid går av, men vad gör det? De fungerar alldeles utmärkt att klia rumpan med ändå.Över hela kroppen ligger ett lager hud. Huden är mjuk men har lätt för att få blåmärken.


Det finns en röv också men den får ni inte se. Det är förunnat få.Ja, det var kroppen det.
Jag har äcklat er nog nu med tungor, ärr och fula fötter så jag ska ge mig med bilderna. Det här inlägget var ett resultat av tristess. Och ja, jag bestämde mig idag för att tycka om min kropp. Det brukar jag inte göra. Oftast är magen för stor, naglarna för sköra, håret för risigt och tänderna för sneda. Eller ja, de är väl fortfarande det men idag för det inte så mycket. Skönt.

Så. Ja. Ni kanske dumpar mig nu efter att ha sett mitt näshår men det är lika bra att visa allt i början av ett förhållande. Förhopningsvis så fortsätter ni att läsa. Nu ska jag måla naglarna och dricka lite kaffe.

Sönday

Idag ska Johnny åka till Övik och repa så jag är ensam här. Vad gör en ensam Emma? Hur ska Emma få ut det mesta av en ensam dag? Jo, jag ska först städa skiten ut lägenheten, sen duscha och sist men viktigast: sätta mig i soffan och äta rester och dricka enorma mängder pepsi max. Excellent. Smell you later.

Green man.

Världens bästa serie är It's always sunny in Philadelphia. Det är bara så. Nu ska jag fortsätta kolla på alla avsnitt. Igen.
Andra "världens bästa":

Världens bästa film: Fear and loathing in Las Vegas.
Världens bästa komiker: Eddie Izzard.
Världens bästa mat: Orginalmål, lökringar och tacodipp.
Världens bästa dryck: Pepsi max.
Världens bästa plagg: Mjukisbrallor.
Världens bästa mamma: Min mamma.
Världens bästa Anette: Min Anette.
Världens bästa band: Bo Kaspers Orkester.

Det har jag enväldigt beslutat.

Deep inside.

Brukar någon av er läsa DennisM? Det är en blogg skriven av en kille som är hysteriskt besatt av vikt och dylikt. Han ser ut som att hans kost mest består av sömnmedel man skulle ge en häst. Trött som fan alltså. Hur som haver, jag brukar kika in där ibland för att hytta med näven och bli upprörd. Ni vet, som man gör. En dag la han ut en bild på en kille med septum-piercing och skrev följande:

"Jag sprang iväg till Seven Eleven tidigare idag för att köpa Vitamin Wells (mina är redan slut, IGEN!) och i kassan står det en kille med en enorm grisring i näsan (ni vet en sådan där som hänger ner från näsan så att man ser ut som en gris?) och stora hål i öronen. Jag blev helt chockad samtidigt som jag försökte få fram mitt kort ur plånboken!

Först och främst förstår jag inte hur någon på denna planet kan tycka att det är snyggt att ha en sådan ring dinglandes från näsan och sedan så förstår jag verkligen inte hur man kan låta någon ha på sig något så ohygienisk på jobbet? Kontrollerar man inte personalen så att de ser presentabla ut innan de ställer sig vid kassan? Nej. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är faktiskt chockad. It is really NOT so fashion."


Vad är han egentligen? 80 år och kärring? Nigga please. Han är ju helt obotligt korkad. Jag har jobbat inom vården och behövde ALDRIG ta ut min ring men man fick inte ha på sig smycken som satt fast på fingrar, armar eller dinglade runt halsen. Det är ju klart. En läkt piercing som sitter i näsan är inte ohygeniskt alls. En förlovningsring är dock otroligt ohygenisk. Sen om chefen bestämmer att den inte ska synas är det upp till var och en. Den som anställde honom ansåg antagligen inte att det var ett problem så... What's the deal?

Jag skrev en väldigt lång och arg kommentar till honom där jag förklarade att man inte ska bete sig så. Tror ni att han tar åt sig? Antagligen inte. Han är för upptagen med att kisa och suga in kinderna. Det känns bättre nu i alla fall när jag fick skälla lite på honom för han är en bajskorv. YES I SAID IT! Bajskorv. Och förresten så tror (vet) jag att folk som piercar sig inte gör det för att det är "fashion".

Jag vill avsluta med en bild på den snyggaste kvinnan i världen och hennes lilla grisring (Ja, jag vet inte. Tjurring skulle väl jag säga men han är ju ett fucktard så) bara för att. Hon brukar få stoppa upp den i näsan när hon jobbar. Det är gulligt. . Hon är so NOT fashion but lovely as hell.


Anette

Nåväl, nu ska jag titta på Family Guy och äta något. Mmmm, något...


Lörday

Jag har ont i halsen.

Det är fint väder ute men dagen känns grå och tråkig. Johnny och jag var på Myrorna men vi hittade ingenting. Roy har jagat. Om jag ler riktigt stort och glatt så kanske dagen blir bättre. Vad gör ni idag?

The safety word is "banana"

Igår när jag ritade en seriefigur-Emma så bestämde jag mig för att göra en Johnny också och satte upp honom på kylskåpet.


Han blev lite sur. Sen skrattade vi. Nu ska vi se Inglorious basterds för Johnny har inte sett den.

Update: Intressesmurfen meddelar att det blev The dark knight istället.

Fredag.

Förbaskat.
Jag vaknade fem i tolv. Det gick tydligen inte att kliva upp imorse. Nu ligger Glenn nästan på min arm så det är svårt att skriva. Igår blev jag vän med Jesper Rönndahl på Facebook. Betyder det att vi nästan är ihop då? Excellent. Jag har ett "dagens tips" till honom också men det får han bara om han är riktigt snäll. Men för helvete, nu la sig Glenn på datorn. Vänta...
(två minuter senare)

Så. Nu ligger han på en mysig filt istället. Han är sur för datorn är nog så mycket skönare. Ja, vad mer då? Jo! När jag skulle äta mina otroligt sena frukost så försökte Conny besudla den. Jag hällde upp fil i en tallrik och vände mig om och när jag tittar tillbaka så står Conny med sitt lilla sträva tunga och lapar i sig mitt fil.

Johnny köpte fantastiskt billig cola igår och den smakar skumt. Jag misstänker att den är typ rutten eller nåt. Vad blir cola? Möglig? Ja, smakar väldigt konstigt i alla fall. Nu ska jag se klart på Emmerdale och sen dammsuga.


JA!

Här sitter jag och tittar på när värdelösa svenska komiker fjantar på i "comedy fight club" och helt plötsligt så ser jag Jesper Rönndahl! Ni anar inte hur kär jag var i honom när jag lyssnade på Pang Prego jämt. Han är så sjukt jävla söt. Åh nej. Nu blev jag lite kär igen.
Åh, jag skrattar så jag gråter. Jesper, du gör mig så varm i magen och våt. I ögonen alltså.

Seriefilur.

Johnny sitter bara och räknar matte. Vad göra? Jo, jag ritade en seriefigur. En Emma. Det är bra när man är seriefigur för då kan man göra sig coolare än vad man är.


Nu måste det promeneras iväg till OKQ8 för att posta ett paket.

Tysta leken börjar.... NU!

Jag gick ut med hundarna i skogen en sväng.

Sen mailade jag och Sandra om hemliga saker. Det var skönt. Himla fin tjej den där Sandra. Tänka sig vad man kan hitta för underbara filurer på internet. Johnny skjutsade mig på Lindex där jag hämtade ut min nya väska. Den gamla var ju full med gammal öl och alvedonsmulor.Johnny tyckte minsann att den var väldigt lik min gamla väska. Det är den kanske men det är bra. Jag älskade min gamla väska men nu kanske jag slipper blanda ihop den med syrrans och smutsa ner alla mina saker. Den var lortig på insidan. Ser ni förresten den gröna lilla nyckeln som hänger där? Det är en sån som man stoppar i kundvagnar istället för pengar. Jag fick den på posten en dag.

Vi orkade inte laga mat så Johnny traskade iväg och köpte pizzor. Det slutade med att vi lekte tysta leken.Då måste man ju skriva till varandra. Jag förlorade dock för det blev jobbigt när vi började fnissa hysteriskt. Nu ska jag se på "SNL - Best of Will Ferrell" med Johnny.
Välkommen kära vän.

Jag älskar när människor hälsar på mig så jag tänker låtsas att alla ni är på besök. Yay!

Hej! Välkommen! Gud vad roligt att du kunde komma. Förlåt att Roy skällde på dig men han gör sånt. Han är jättesnäll. Klappa honom? Självklart. I det här huset är det bara Conny som bits. Ja, här är hallen.


Så fort Roy har fått hälsa så brukar han gå och lägga sig. Ja, här är Johnnys lilla datorrum med ehrm.. ölburk.


Jag har en stor garderob också. Garderob och städskrubb.
Det är lite stökigt här. Du för ursäkta men jag hann inte städa. Vi går till köket istället.


Hundarna verkar tycka om dig. Du får ursäkta att de är runt dina fötter hela tiden. Vi går till sovrummet och kollar lite. Conny kanske är där. Akta dig, han bits.Vad sa du? Hur jag håller mig i form? Jo, det är min fina abslide som jag köpte på Rusta. Vad sa du? Åh, tack så mycket! Nej, jag tränar knappt. Jag är nog bara så otroligt fit av mig själv liksom. Eh, ja.


Lika bra att visa toan innan vi går in i sovrummet. Ja, här kissar och bajsar vi.  Nu går vi in i sovrummet och kollar istället.Här kan man sitta på sängen och filura.
Conny tycker om att sitta i fönstret och planera hur han ska lyckas ta sig ut på balkongen och få mitt huvud att explodera. Nu ska vi in till tv-rummet, my pride and joy. Här spenderar jag nästan all min tid.Vill du se balkongen? Hm, okej. Den ser ur som crap för jag hängde tvätten där nyss och ja.. Okej. OKEJ! Lugn.
ENOUGH! Vi går in i tv-rummet istället.


Hundarna ska ut på promenad nu och jag måste kissa så det är nog bäst att du går hem. Hoppas du kommer igen! Då ska jag bjuda på fika.Så. Hade ni trevligt? Jag ska gå nu men jag tänkte bara visa bilden Johnny knäppte på mig och Roy igår.

Schnyggt. Inte alls mesigt på något vis. Nej, bara schnyggt.


Kramer.

Kramer for president.  ♥
Nigga please.

Ja just. En dag köpte jag en kofta på tradera för åtta kronor. Fattar ni? Åtta kronor! Det snyter jag ut ur näsan liksom. Den ser ut på detta vis.


Oj. Det syns kanske inte så bra. Den är fin i alla fall. Grå, stor, mysig och har bigass knappar.
Jag blev tvungen att bege mig till Ica Maxi för att köpa skitroliga saker. Shampoo, bindor och smör. Skitroliga saker.Roy är trött. Han fick följa med Jompen på en cykeltur och när han kom hem så skakade de små framtassarna. Tre skålar vatten drack han också. Nu ligger han mest och snarkar på hallmattan, hjärtat mitt.  Nu ska jag läsa min billiga skvallertidning. Correction: Jag ska titta på bilderna i min billiga skvallertidning.

Papa Joe.

Josseful Nilsson, nej jag har inte mens jämt. Bara nästan. Om ni undrar vad det är för en elak liten jävel som sitter och kommenterar under "syster" så är det precis vad det är. Min syster Josephine. Hon hatar ordet mens så jag tänker skriva om det extra mycket. Eller nej, det orkar jag inte MEN jag tänker kanske ringa henne och väsa "Meeeeeeensssss.." i luren. Vi får egentligen bara kalla mens för "Kerstin" i vår familj. It's true. "Kerstin är på besök" och "Jag har Kerstinvärk".Oh lord.

Sandra, din söta lilla myspåse. Titta bara här! Jag blir alldeles lycklig. Här ligger man med mensvärk och vill helst bara göra ett dunderskutt från balkongen och göra slut på skiten, och vad händer? Någon (inte bara någon, en fantastiskt underbar människa) skriver något fint. Jag orkar inte. Nej, det är lika bra att skutta omkring i ren jävla glädje och äta pizza till middag. TACK SANDRA TAAAAAAACK.

Den här dagen kanske blir ganska bra ändå. Johnny kom hem med ett enorm paket Ipren så jag mår lite bättre. Nedanför ser ni hur jag spenderar hela dagen med min bästa vän, vetekudden.Jossan har sytt den fina vetekudden och mamma har broderat en liten blomma. Jag skulle prova att brodera också men uj uj uj så dåligt det gick. Ay carabama! Det blev typ crap med kräks som garnering.


Förresten, vill ni se hur ont jag har?

Minst.

Upphängd och nersläppt.

Usch. Jag känner mig upphängt och nersläppt. Minst sagt. Mensvärk och svullen. Jag har legat hela dagen och har alldeles nyss tagit mig upp från soffan och tagit på mig ansiktet. Nu sitter jag och slökollar på VMA. Det rinner ur mina ögon hela jävla tiden. Förbannade dag.

Burp.

Nyss ätit. Nöjd. Inte mätt. Måste äta lite melon och dricka kaffe. Förresten, det finns en massa saker jag vill ha. Som mamma säger "Om ni vill ge mig något i present så vill jag ha det här" till mig och Josephine jämt. Så.. Om ni vill. Present alltså.


En rödsvart skjortklänning.


Fear and loathing in Las Vegas-tavla.


Plåster som ser ut som bacon.


En rolig ring.


Will Ferrell sunscreen.


Farts.Bananverket

Här kommer sex tisdags-saker.

1. Jag har en tendens att köpa otroligt många skvallertidningar för att sedan bara titta på bilderna. Dumt, jag vet. Det är ett nöje jag har. Hur som haver, dessa tidningar hamnar allt som oftast på toalettgolvet för att sedan bli lästa av Johnny. Han kom ut en dag och var väldigt upprörd över denna bild och sa "Ska det här vara sexigt? Det ser ut som bajs". Kort och gott. Bajs.

2. Banverkets reklamer är konstiga. Speciellt den där när ett par gullar omkring och sen SMACK! så har kvinnan blivit påkörd och bortförd av ett tåg. Jag vet inte.

3. Om jag hör den här och den här låten en gång till så kommer jag spy blod ur öronen. Kings of leon? Jag har bara hört den är låten och den är hemsk men om ni har en bra låt undangömd så är jag villig att lyssna. Jag var ett stort Green Day-fan på den HÄR tiden. Nu tycker jag att de kan göra något annat för jag orkar inte. En jävligt bra skiva är Dookie. Den kan vi lyssna på! OKEJ. Tre låtar i alla fall.
Burn out
Chump
Pulling teeth

4. Mina föräldrar tycker att jag ska skriva en bok. Very well, jag får väl ta och göra det då. Vad ska man skriva om?

5. Har någon sett reklamen för Avril Lavinges nya parfym? "Black staaar, blAAaaaAAack star". Ja. Den är kass.

6. Jag borde sminka mig idag. Det vore kanske trevligt. Det är skönt att kunna gnugga ögonen men det är roligt att vara fin också. Ja just det! Jag hatar reklamen för Basiron också. JA! Jag ser för mycket på TV.


Det var väl allt. Vi ses senare. Jag ska diska och hänga tvätt.

Peach

Anna ville gärna se skorna som jag köpte en gång men visste att de aldrig skulle användas. Jag köpte dem ändå och nu bor de på bokhyllan bredvid Johnnys signerade At the gates-hatt. Här får du se!
Jag ska knäppa bilder på min lägenhet någon dag men först måste det städas och sättas upp gardiner minsann. Ni kan ju få se lite skruttiga saker ändå. Typ mitt lejon Bengt, min bögiga spargris, min katt som är hårsnoddansvarig och Conny Persson.


Idag tänker jag inte visa mitt ansikte för jag ser helt fantastiskt hemsk ut. Det är sant. Vi tar det imorgon. MEN jag vill gärna visa mina snygga strumpor.Jag fick dem en gång när jag skickade efter converse. De hade fuckat upp beställningen och som ursäkt så skickade de lite free stuff. Jag fick strumpor, t-shirt, skor och klistermärken. Sjukt snällt. Ni märker kanske också att det är hundhår på nästan allt om man tittar noga. Roy är hemma. Yay!


I'm in the middle of a fun-run.

Jag ville gärna skriva något nu men det försvann ur huvudet. Vi ses senare.

Stugan

Nu är det måndag och jag är åter igen i Umeå efter en helg med familjen. På lördagen packade vi hop massor med mat och tog bilen till stugan. Där åt vi surströmming. Det är en konstig rätt minsann. Jag undrar vem som tittade på fisken och bestämde att den skulle ätas. Det stinker värre än snömannens kuk.
Jag gick ut i skogen och kollade på saker.Stugan, båten Brutus, mamma, stranden och fötter.
När det blev mörkt så bestämde jag att vi skulle spela spel. Det blev först kort och sen pictionary.

Mormor skrev saker som "Olssons elektriska, Pelle Svensson, Jossegumman, Choklagötta, kråsa, hej på dig" på sina lappar och det var nästan omöjligt att rita. Seriöst. Omöjligt.

Vi gjorde lite andra saker också. Skrattade, gosade, lekte med kissen och Ruth.

Ja just, jag hittade en svamp som liknade en flottig röv.
Das war das. Nu ska jag äta lunch.Mus, musar, mössa.

Igår for jag och lämnade lite saker på Myrorna och gick och handlade tre ting. En basker, ett linne och något som Johnny uppskattade skiten ur. Jag tvättade allt och är väldigt glad för alla tre saker gick på en 100-lapp lite drygt.


Glenn är här idag.Jag köpte nya kuddar men jag säger inte var jag fick tag på dem för ni ska bara härma mig. I'm the one and only! Nej, skojar bara. De är köpta på Rusta.Om ett par timmar ska jag åka till Sidensjö och hälsa på min familj.

Moose.

Jag fick ett MMS från Stig går. Det var så fint. Jag saknar min lilla Royster McNuff.Han har det nog jätteroligt i skogen där han får springa fritt och lattja på. När han kommer hem så lägger han sig nog och sover i en vecka. Förresten så sitter jag och sms:ar med min syster och inser hur obotligt korkade och konstiga våra sms är.

Josseful: Ska du till laken idag?
Emma: Jomenveeeest. Du okkå?
Josseful: Ne inte om du ska dit.
Emma: Men! Luring. Nu gråter jag tårar av blod.
Josseful:Vilken tid ska du dit? Tänkte om jag hinner dit en snabbis innan du kommer :O
Emma: Bitch! Jag ska dit ikväll så det är bäst att du skyndar dig! Men du, jag är i stan halv sju-sju. Kan inte jag åka med digo?
Josseful: Ja om jag får ta bilen. Annars vet jag inte hur jag kommer dit heller. Men jag kan höra av mig later. Bajs.
Emma: Görne björne. Hoppas mami gör baggis.

Ja. Jag vet inte om vi fick ut något vettigt av det men med lite tur så syns vi i Sidensjö och får äta bröd. Hoppas Gustavio låter Jossan ta bilen så jag slipper tjata på Johnny om att köra mig till Sidensjö. Nåväl, det återstår att se. Nu ska jag ner på Statoil och köpa dricka.

Cookie

Jag har varit och skänkt en massa kläder till myrorna. Sen gick jag in och köpte tre plagg för 100 kronor. Alltså, för alla tre. Gött. Johnny och jag kom nyss hem från en liten promenad med Glenn. Nu ska jag äta kakor som paret Andersson-Blylod lämnade kvar. Det var dumt. Nu kommer jag bli tjock.

Yesterday

Igår hade jag världens sämsta kväll. Den var hemsk. Jag var arg, tjurig, ledsen, glad, kåt, fnittrig och deprimerad på samma gång. Förbannade jävla helvetes PMS. Jag lider av den vidrigaste PMS du kan tänka dig. Min kropp sväller upp till megamål med plusmeny, jag blir förbannad för precis allt, jag gråter för minsta lilla skitgrej, jag blir sjuk och jag tycker extremt synd om mig själv. Alla kvinnor säger att de lider av PMS men jag LIDER av det.

Nu kan den där förbannade mensen komma och skära min lidande i två delar. Eller ja, mens är väl inte a hoot heller men jag är inte lika arg då. När jag har mens så brukar jag mest ligga och ha ont i magen och bli äcklad av mig själv. Och lukta svett. Nej, fy vilket tråkigt inlägg det här blev. Jag hade ju lovat mig själv att aldrig prata om mens. Det är sååååå nördigt. SKITSAMMA. Mens can go fuck itself.Jag saknar min Roy också. Han har varit på jakt i en vecka nu. Vilken tur att Glenn är och hälsar på så att jag får kramas med hund. Glenn är ju faktiskt typ världens sötaste but he has smelly dog farts.

Aaah, Rachel Ray.

Alldeles nyss när jag gjorde gröt så råkade jag stoppa den icke färdiga gröten i kylskåpet. Trött much? Jag la havregryn, vatten och salt i skålen för att sedan öppna kylskåpsdörren och lägga skålen på andra hyllan. Det är helt vrickat. Jag har varit obotligt trött i typ en månad. Jag har nog någon slags brist. Järn? Vitamin D? Sågspån?

Jag får googla på det och ta tag i skiten. Det här går inte. Jag menar, jag kan ju inte gå omkring och stoppa gröten i kylen hela livet. Det är bara dumt. Då har jag ju tillslut ett kylskåp fyllt med gröt och ingen frukost.

Ja just. Till dig "jägermeistersamlarn" så säger jag mest bara nej. Jag har inga saker att ge bort. Tyvärr.

Why?

Varför är "nytillkomna objekt" alltid fucked? Dumheter. Jag är så jävla trött. Nu ska jag och Johnny kolla på It's always sunny in Philadelphia och sen ska jag sova. Förresten så verkar Hulk Hogan vara världens drygaste pappa. Om pappa var lika överbeskyddande så skulle jag nypa honom. Åh-hå-ja-ja.Jag hittade en bild på mig när jag var drucken. En väldigt rolig bild minsann.

"Gratzie"

Vilken fröjdefull vecka! Igår hälsade Johnnys syster och mor på och då fick vi först mat på Great Eastern för att sedan få vår kyl fylld med mat. Tack å tack kära Johnny-mamma. På kvällen träffade jag upp Anette och Ronny på Hotell Wasa och sen gick vi på bio och såg "Inglorious basterds". Den var riktigt bra. Alltså, riktigt riktigt bra. I nästan tre timmar fick vi sitta och blänga men det var värtne. Helt klart.

Nu har Anette och Ronny varit här på kaffe och fika. Jag råkade ge Ronny mjölk med klumpar i (det verkar som att all mjölk som finns i detta hem är klumpfylld) och sen när han fick en ny mugg glömde jag kaffet. Bra Emma. Goddag yxskaft. Nu sitter jag i soffan och viftar luggen ur ögonen. En dusch vore skönt. Sen rita. Ja, det blir bra. Mhm.

Kattjävel.

Kattjäveln smet över till grannens balkong. Igen. Vi hade till och med byggt... Nej, inte byggt. Vi hade hamrat fast en bräda när glappet var. Han lyckades ändå. Där ligger han och blänger på mig medans jag lockar med kattmat och kel. Kattjävel. Kattjävel. KATTJÄVEL. Grannen var som tur var inte hemma. Nu får Conny inte vara på balkongen nåt mer. Jag älskar honom men ja... He's dead om han gör det en gång till.

Jag ska snart till stan och äta med Johnnys familj och sen träffa älskade Anette för öl och surr. Det blir typ great. Alltså, GGGGGREAT. Johnny spelar gitarr som vanligt. Om jag hör "nothing else matters" så kommer jag spy på honom. Rätt i munnen. Dude, du är typ kung. Lär dig en ny jävla låt.


Förbannat.

Jag skulle hälla mjölk på min gröt imorse men istället för mjölk så kommer en klumpig vit sörja ut. "Bäst före 2 september" står det på paketet. Dumt. Mycket dumt. Gröten fick bosätta sig i soporna och jag äter fil.

Mornin'

Mycket att göra.
Ingen ork.
Se lite på TV först.Förresten, det är roligt att alla tror att jag har löshår. Det har jag inte.

Är man god och glad så är man.

Jävlar vad snygg den nya reklamen för kexchoklad är. Han sitter där och hon välter honom så att han får hett kaffe på sig. Och börjar skratta som en tok. FUN! Ja, jag tycker om den. Det är nog den första reklam jag gillat på bra jävla länge. Den får poäng. Tre poäng.

Igår var Christine här och vi drack goda groggar, lyssnade på dansband, kastade pennor på golvet och pratade om karlar. Det var riktigt skitmysigt. Vid tio tog vi bussen in till stan och träffade upp Hanna och Josefine. Josefine var full som en kastrull. That's some funny fucking shit.

Josefine: Min PIN-kod funkar inte!
(Hanna kollar på mobilen)
Hanna: Det står PUK-kod!

Den där jävla mobilen alltså. Haha, det slutade med att Christine tog den från henne. Vi dansade på Rex(som måste vara världens värsta ställe) i en stank av svettiga karlar tills vi var blöta av svett. Christine och jag gick på Max och tillslut dök Hanna upp också. Jag hoppas att Josefine kom hem alternativt hem till någon trevlig pojk.

Trevlig kväll, tack gööörls.


Lööörday

"Uno, dos, tres, nachos"

-Pitbull feat. Christine

Anette, my dearest darling.

Jag satt här och tittade på TV, läste bloggar och funderade på att besöka toan när jag läste detta. Alltså, vad ska man säga? Göra? Jag började genast känna gråten i halsen. Det är något alldeles fantastiskt att ha en vän. En sån vän som gör allt bra när man gråter. En sån vän som kan säga att det inte spelar någon roll. En vän som säger att man är duktig.

Hon är min fru, mitt hjärtas fröjd, mitt ljus och jag är hennes sköna böna.
När vi kramas blir det varmt och det känns tryggt.
Det känns tryggt att ha en vän.
Det känns helt fantastiskt.
Anette, du ska få en sak av mig.
Min favoritlåt.
Du är söt när du sover.
Det borde jag veta för du somnar alltid före mig.


Je t'aime.


Babb.

Imorse när jag skulle klia mig i rumpan så märkte jag att det var en stor reva på mina pyjamasbyxor. Hur hände det? Jag blev lite paff. Vilken tur att jag inte gick med rumpan bar. Jeez. Enough om mina pyjamasbrallor. Jag var ute igår och busade med Johnny.Nu ska jag ringa Christine för vi ska umgås ikväll. Umgås med öl, det vill säga.

Boom boom boom.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen äta mat från Frasses. Sen blir det en grogg eller två. Happy fredag, good bajs.

Oriflame

Mamma, jag har fått Oriflame-katalogen och om du vill bläddra i den kan du gå in HÄR. Lugn, pappa hjälper till.

Drugs and wienerbroads.

Johnny och jag gick ut i skogen och satte oss på betongsoffan och fikade lite. Där hittade vi någon slags egengjord haschpipa av en festis-flarra. Intressant, intressant. Den stank så vi petade på den och gick därifrån. Johnny sa "Ja, det är bra att ungarna är kreativa i alla fall".

Just nu sitter jag utan byxor i soffan och tittar på Grannfejden. Åh, det finns en hel del tjuriga gubbjävlar. Tro mig, jag vet. Född och uppvuxen i Sidensjö. Där blir man prejad av vägen, nertvingad i containrar, utskälld för att bilen står i vägen och får lyssna på ett jävla tjafs om älgjakt.

Min nya header är fin men jag lyckades få min grop att nästan försvinna. Det var inte medvetet. Jag hoppas att ni känner igen mig och tänker bra tankar. God natt, god middag och kul jul.

My goodies.

Promenad i skogen med hundarna är fint som snus.


I skogen hittade jag en konstig enorm soffa i betong med tillhörande bord. Där satte jag mig och tittade på gamla fimpar, ölburkar, chipspåsar och cigarettpaket. Ja just, jag hittade en enorm daddy longlegs på ett blad också. Han var äcklig men jag var tvungen att ta en bild. På avstånd då förstås för det var en riktigt äcklig kangero. Tack och lov att man kan zooma.

Nu ska jag rita, fortsätta med headern och dricka billig cola light. Allt på samma gång. Uj uj uj. Ja just, där har ni min hårfärg också. Den blev ganska bra så jag låter mitt stackars hår vara ett tag nu. God jul.

Give head.

Igår färgade jag mitt hår. Igen.
Jag har tyvärr bara en svartvit bild som jag tog nyss.Det är så att jag fipplar med en ny header för jag är less på att se mig själv med en enorm banan i munnen. I know, den är awesome men man måste förnya sig. Så ärne. Nu blir det lunch och sen får ni se min nya hårfärg. Den ser väl ut ungefär som förut men lite guldigare och ljusare.


20 sanningar.

Oh snap!
Jag blev utamanad av Paulina.

1. Jag råkade sätta mina stringtrosor bak och fram idag. Det gjorde ont.
2. Jag lyssnar lite för mycket på dansband och ger mig gärna ut på dans ibland.
3. Jag har jobbat som mattant.
4. När jag ser Johnny Depp så vill jag nästan gråta för att han är så sinnersvrickat underskön.
5. Jag vill äta upp Mathias från Lyxfällan med sked och lite sylt. HET.
6. Större delen av min kropp är nästan hårlös. Jag vet inte varför men det känns som att jag rakat röven typ jämt.
7. Jag har extremt lätt för att gråta. Don't make me watch typ Extreme home makeover. Jag bölar som ett barn.
8. Jag är dagmatte åt en liten gårdshund som heter Glenn. Det får jag 50 kronor/dag för och är mer än nöjd.
9. Min största dröm just nu är att få vara en av standardserierna i Pondus.
10. Jag tycker att Kent är ett otroligt jobbigt band. Seriöst.
11. När jag var på en Judas Priest-konsert så nöp flera äldre karlar mig i rumpan. Alltså, ja. Det var... Intressant.
12. När jag var liten trodde jag att det hette "Elju-spår" istället för Elljusspår. Jag visste dock aldrig var Elju var för något.
13. Om jag är hemma hos mina föräldrar så brukar pappa och jag byta en fotmassage mot en ryggmassage. Fair enough.
14. Min katt heter Conny Persson och det kommer från min pappas motorcykel-buddy.
15. Jag är riktigt kass på att cykla och bromsar nästan i uppförsbacke.
16. Jag har två fusktänder och har sett ut som en trafikolycka i käften. Ja just, haft räls två gånger också. Fun.
17. Jag har aldrig brutit något.
18. När jag spyr så blir jag prickig i ansiktet. Blodkärl som spricker? I don't know. Hur som haver, det ser förjävligt ut.
19. Min näsa är fucked up för jag använder nässpray i mängder. Den blöder och tappar luktsinnet typ...Ofta.
20. Den 19:e december ska jag få se Eddie Izzard och det kommer BY FAR vara den bästa dagen i mitt liv.

Så, där fick ni veta 20 sanningar om mig. Imorgon lägger jag ut bilder på hur mitt hår blev. Ingen supermegaärkeskillnade liksom, men jag är nöjd. Nu ska jag se på SYTYCD och rapa chips.


Möllgöbbe.

Nej, det här går inte. Jag gillar inte den här hårfärgen alls. Inte ens lite. Inte ens ett gram. Nu åker jag till affären och köper lite slingor och försöker fixa skiten. Det ser bättre ut på bild än i verkligheten också. Det ser riktigt jävla råttfärgat ut.

Handla.
Städa.
Tvinga upp Johnny ur sängen.
Slinga hår.
Dricka pepsi max.
Promenera med hundarna.

Uj uj uj.

Not at all.

Jag lyckades vinna ett par fina kängor på tradera för 128 kronor en dag.


Ja, jag vet. Det kanske räcker med skor nu. NEJ! Det gör det faktiskt inte. Jag älskar att köpa billiga skor och sen titta på dem. Och använda förstås. 128 kronor kan man lika gärna spendera på götta och då köper jag gärna ett par sjukt snygga kängor. Vinterskor, check! Jag ska sparka Johnny med dem senare.

Denna dag spenderas vid köksbordet. Där ritas det för fullt.
Jag har dock lyckas strula bort mitt sudd. Eller ja, det är väl kattrackarn som snott det. Igen. Förresten, kolla vilken fin middag vi gjorde igår.Det är sallad med rostbiff, groddar och sånt. En dressing på sweetchili sås och creme fraiche. Och sån där gummiost som smakar röv. Den fick Johnny äta upp. Bilden suger men det var väldigt fint. Ikväll ska vi äta kyckling och fröjdas. Glad påsk.

Åh nej.

Åh nej.
Skor. Helvete.Ta mitt jävla internet. Jag ska inte sitta här och titta på skor för jag blir knäpp. Titta på dem! De är ju finare än finast. Men ja, en tusenlapp snyter man inte ut ur näsan direkt. Inte jag i alla fall. Ur min näsa kommer det mest snor och soltorkade tomater.

ANIMAL.

Jag hatar när folk har musik på sina bloggar. Alltså, jag älskar musik men är lika lättskrämd som en liten nervös kanin med stressproblem. Av någon konstig anledning så verkar jag alltid ha volymen på toppfjutt också så det blir en hel del hoppande och skrikande i soffan.
Nej, nu ska jag inte gnälla. Musik är bra. Fortsätt med det. Jag är snäll idag.Nu ska jag kolla på Emmerdale och kanske ta på mig en bh. Kanske.

RSS 2.0