Elefjant.

Jag kom just på att Anette inte fått tillbaka sina kläder. Gud så dumt. Anette, du får titta på den här bilden och förbanna mig om du vill. Jag ska försöka ge tillbaka dem till dig imorgon eller så.


Kjol, underkjol, linne och elefjant. Allt ska du få tillbaka my darling.

Burn baby burn.

Så.
Nu är den jobbkvällen avklarad. Jag tog på mig en extra så jag måste ut imorgon också men det gör inte så mycket för jag tänker sova minst 12 timmar i natt. MINST. Jag kanske sover mer.

Anywho, här är lite bilder från igår.

Jossan och jag tog med oss chips, öl och vin i Brutus. Det smakade bra i solskenet.
Faster Fis ville gärna följa med på en tur. Klart hon fick. Hon rodde ju.
Man behöver faktiskt inte alltid vara snygg.Vasågod. En bild på min otroligt ospänstiga kroppshydda. Till mitt försvar så hade jag ätit tusen kilo mat plus lite till. Det ni. Hur som haver, det var kallt som fan.
Vi åt och drack tills det kom ut ur alla kroppsöppningar. När vi ätit klart så spelade vi lite kort men somliga tyckte att det var bättre att ligga och gosa kinderna av varandra. Med andra ord, en väldigt lyckad och trevlig kväll i Stordegersjö.


Over.

Jag känner mig helt slutkörd. Trött, less och allmänt utmattad. Nu är det dags att åka till jobbet. Fan, helvete, bollocks and buggeration. Nåväl, lika bra att borsta håret.

Dr. Phil

Oh lord.
Jag satt och smurfade runt på bloggar och hittade den här bilden:

Nu har jag skrattat mig både blå och grön.

What the hell!

Jag svettas. Åh så jag svettas! Vad är det för väder? Det är hemskt. Det regnar och är varmt så in i röven samtidigt. Uj uj uj. Det här går ju inte. En dusch tror jag kanske hjälper. Ajöken.

Jo förresten! Jag läste ett otroligt dåligt men underhållande skämt i en Allers eller dylikt nyss.

"Det var två gubbar som var ute på restaurang och åt. En var nykter och en var full. Båda bestämde sig för att beställa köttbullar från menyn.

De fick in sin mat och den nyktre åt utan några större problem. Den alkoholpåverkade gubben försökte äta också men när han kom till den sista köttbullen kunde han för allt i världen inte få den på gaffeln.

Den nyktre mannen sträckte sig fram, grabbade tag i gaffel och stack ner den i köttbullen och sa "Så där ja, nu har jag fixat det!" varpå den andre svarar "Tror fan det! Jag hade ju tröttat ut den."


Funny.

Kitler.

Dags för jobb och slit.
Vi ses kanske ikväll.

Cats that look like Hitler.

Jag satt på Youtube och nördade runt alldeles nyss och sökte givetvis på Eddie Izzard. Vet ni vad jag hittar? Jo ett helt underbart roligt klipp om en sida som heter "Cats that look like Hitler". Jag kan tyvärr inte låta bli att skratta. Förlåt. Ni kan gärna titta på klippet där Eddie Izzard var med för det var extremt fint också. Eddie Izzard är fin. Jomenvisst.

Hitler var en häpnadsväckande vidrig människa, det vet jag. Ni behöver inte bli knäppa och galna och skriva eldfängda brev till mig nu. Jag är otroligt road av korkade saker. Det kan jag inte rå för. Så det så. Nu, se klippet och skratta lite.


Yadda yadda.

Vad i fridens fröjdens dar är det frågan om? Min mage kurrar och är hungrig än fast jag inte är det. Jag tror att den har fått stora knäppen. Nej, det är lika bra att vräka i sig något då. Magen säger ju så.


Anette, jag tog åt mig av att du tyckte att min väska var ett smärre bombnedslag så jag har städat den. Städningen håller väl i några dagar innan kvitton, tomma alvedonkartor, pennor, skedar och bindor tar över. Men Anette, jag gjorde det i alla fall. Jag kan bara jag vill. Men det är inte alltid jag vill dock.

 Min lypsyl är borta. Det är alltid ledsamt när lypsyl försvinner. Jag fick ta på mig rött läppstift i fyllan och villan när sängen väntade en natt. Där låg jag alltså i rött läppstift, Johnnys t-shirt med håret på ända. Dreglade gjorde jag säkert också. Fint som snus.  Nu har jag en alldeles ny så det är okej, ni behöver inte köpa en till mig. Eller jo, gör det.

Nu ska jag försöka undvika Lotta på Liseberg och lyssna på Lou Reed.  Imorgon, onsdag, torsdag och fredag jobbar jag. Med lite snirkelsnorkel ska jag nog hinna mig en sväng till stugan för solning och ätning. Vi får se hur det går. Njao, fortsätt med er kväll så ska jag inte tjattra nåt mer.

Jo just, här får ni en bra låt.
Jam.

Förbaskat så tråkigt vädret kan vara. Det är grått, blött och pestluft  ute. Jag var ute med Roy och gick och höll på att svettas ihjäl bara av att luften är så förbenat fuktig. Jag menar... What the hell? Ska sommaren liksom bara ge upp? Come on, det här går inte. Nåväl, jag är ledig idag så det är väl ingen idé att klaga. Man får nog inte ens göra det om man är ledig.

Just nu så sitter jag i mjukiskläder och småpetar näsan. Jag funderar på att duscha men det känns något så drygt. Förresten, är det fler än jag som längtar ihjäl mig efter den här filmen? När någon nämner Tim Burton och Johnny Depp så brukar jag kräkas lite i munnen av ren lycka.
Nej, hur var det nu. Duscha, ja. Hm.

Helgens härligheter.

Jag har inte hunnit bry mig i att lägga upp alla bilder från helgen så de kommer här.

Fredag
Först klippte vi av Johnny håret.

Senare på kvällen åkte vi in till Sliperiet och såg Mimikry.
Lördag
Anette gjorde sushi som hon bjöd mig på.
Det smakade mumsfillibibblan. Senare på kvällen smaskade vi i oss ett par öl och dansade omkring i fina kjolar och klänningar. Jag fick låna kläder av Anette eftersom jag lyckades smutsa ner mig.

Vi åkte åter igen till Sliperiet för att titta på när Engine No.9 spelade. Mucho bra spelning!


Nåväl, nu är det söndag och jag är tröttare än tröttast. Ni får sova så gott nu, själv så ska jag ta på mig de allra fulaste men skönaste kläder jag äger och lägga mig i soffan för lite hardcore slöerier.Facebook.

Jag lyckas ständigt hitta nya bilder på Facebook föreställandes en drucken men glad Emma. Det är lite hemskt. Jag hittade dock en som jag kanske vågar lägga ut. Eftersom jag glömde bort att knäppa roliga bilder igår (förutom de halvgrumliga jag lyckades på Mimikry) så får ni nöja er med den här.Nu fick Patrik också följa med i min extremt kända blogg. Vilken jävla tur han har.
Ikväll ska Anette bjuda mig på egengjord sushi. Hon är den bästa fru en Emma kan ha.

Rotborste.


Nu jävlar.

Jag och Johnny har varit ihop i över sju år och under hela den tiden har han varit långhårig. Nu har han rakat bort skiten och är hur fin som helst.

Bilder kommer när jag fått tag på kamerasladden.

Pepper and chips.

Vi struntade i PDOL.
Vi bestämde oss för att regn suger.
Vi ska se Mimikry ikväll.
Vi ska dricka öl.
Vi är nöjda.

Ja, det är väl kort och gott det som bestämdes idag. Efter att ha granskat vädret fick vi extrem ångest. Ångest över att bli blöta och ångest över att eventuellt bli sura på varandra. Det brukar bli så. Vi vill inte vara sura på varandra. Johnny ringde Anette och sa "Vi skiter i att åka" och Anette svarade något i stil med "Jag gillar hur ni tänker ibland". Perfekt.

300 kronor är förlorade och kommer aldrig åter. Det får fasiken vara så utan att jag blir ledsen över det. Jag lägger det längst bak i huvudet och glömmer bort att det ligger där. Fuck it.

Nu ska jag hjälpa Johnny att städa hans rum.
Smell you later.

Ja just det. Vi hittade ett sjukt roligt program för ett tag sen. Jag minns inte vad det heter men vi hade en hel del skoj. Vad sägs om Johnny? Va? Jag skrattade mig blå.

Rain.

Vad är det här för jävla dumheter?
Det regnar och blåser ute och vi ska åka på PDOL om ett par timmar. Nej fy.
Nåväl, Piteå verkar också bjuda på en hel del regn men av lindrigare slag.

Nu ska jag klä mig, packa och äta frukost. Johnny och jag ska köra ner till
stan och handla öl.
Det kommer behövas.


Vi ses om några dagar! Då tar jag med mig presenter i form av bilder.

Sjöröv.

Jag är helt trött. HELT trött. Inte halvt. Helt.
Snart ligger jag i bingen och kvartar för imorgon ska jag, Anette och Johnny bege oss mot Piteå.

They call me white trash.

Idag är jag less på Roy. Han är en så kallad sprättskörv. Han skulle få lugnande medicin för sin epilepsi men istället tycks veterinären givit honom sprit. Han är full och dryg.Anywho, jag ska till stada snart och köpa mig lite smink. Imorgon åker jag till Piteå direkt efter jobbet. Hey, kan någon stava till AWESOME? A to the w to the e to the s... Äh, ni fattar drillen. Kaffe? Yes please.

Ibland.

"Ibland regnar det, ibland duggar det.
Ibland regnar det inte ett dugg"

Visa ord. En gubbe rabblade upp den lilla ramsan för mig på jobbet och jag tycker att den passar sig bra idag.
Ja just, bilder från lördag.

Das var en underbar kväll. Lugn, rolig och fylld med spel. Vissa kunde vi inte riktigt greppa och andra var vi excellent på. Såna kvällar borde hela sommaren bestå av minsann. Nu ska jag dricka en skvätt kaffe och sen bege mig tillbaka till jobbet. Hej å hå.

Lunch.

Jag somnade strax efter 21:00 igår och lyckades likt förbannat att försova mig. Nu är det så att jag är Speedy Gonzales på morgonen så jag hann med nöd och näppe till jobbet i tid. Det känns som att mitt huvud ska trilla av. Ont i hjärnan.

Hon är så söt när hon rodnar.

Det är helg. HELG. Jag har jobbat klart för helgen! Förbannat så trevligt. Ikväll umgås jag med bästa människorna och dricker vin och tequila. Det är nästan lika bra som en gammal indian. Nu ska jag duscha mig för jag svettas.

VI SES IMORGON.

Vem vågar vittna när blodet frös.

Hej å hå.
Jag har nyss kommit hem från jobbet och är helt matt. Mensvärk, ont i tån och ett jäkla humör har gjort min dag ytterst otrevlig. Nu är den dock väldigt bra och jag är på glatt humör minsann. Imorgon får jag träffa min Johannes åter igen och det är alltid något att vara glad över. Christine joinar oss också förhoppningsvis. Hon ringde mig igår men John Blund hade kastat sand rätt i ögat på mig så jag minns knappt vad vi sa till varandra.

Vet ni vad jag gjorde igår? Förlustade mig med Johannes på en bänk.


Det var så fantastiskt mysigt. Jag skulle kunna sitta i flera veckor i sträck och prata med den karln. Jag fick en presang också!


Ho-ha! På paketet stod det "Titeln säger allt". Vi tycker om att ge varandra små skrattretande prylar. Det är livet det.
Förresten, jag längtar ihjäl mig till 19:e december för då ska jag få se Eddie Izzard. Om jag har tur så får jag kramas med Johannes också.

Nu ska mamma och jag ha myskväll och imorgon blir det roliga upptåg med fina människor. God gök.

Själv har jag inte fått mig en blund.

Jag väntar på Johannes och har i vanlig ordning inte så mycket att göra.


 Jag vet att det är mycket BKO just nu men här får ni en låt till. Den här låten lyssnade jag på nästan varje dag när jag jobbade på ett jobb som jag hatade. När jag hade slutat på det jobbet så lyssnade jag på den igen och kände mig glad och nöjd. Musik är förbaskat bra medicin när man mår tjyvens.

"Ni får göra som ni vill, jag säger lycka till.
Jag tänker bara gå och du-du-du-du-du
du-du-du-du-du-du-du-du-du-du-du-du"Nästa helg åker jag till Piteå för att fröjdas med Anette och några andra ansikten. Det blir kalas, superduper, awesome, kanon, perfekt, fantastiskt och formidabelt på samma gång. Nu ska det bryggas kaffe.

Syster Jane.

Först och främst så vill jag att alla ska lyssna på den här låten. Den är rolig.
Ja, jag vet inte. Det är väl så att jag inte har så vidare värst mycket att skriva om. Duschen väntar och sen ska jag på träff med Johannes. Trevligt värre minsann.

If you don't think this song is the greatest song ever, I will fight you.

Undantag.

Det finns en låt med Bo Kaspers Orkester som är så fantatiskt bra så jag... Ja, jag vet inte. Jag vill typ gråta, skratta och göka på samma gång. Den heter "Dom tar dig ifrån mig" och jag hittar den inte på youtube. Den finns med på deras nya skiva 8 som jag ska köpa PÅ EN ENDASTE JÄVLA GÅNG. Fantastiskt bra skiva. Fantastiskt! Här är i alla fall lite av låten.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag måste upp 6:00 imorgon. Fy fadran.
Sov gott.

Hey hey mama.

Jobba.
Sova.
Jobba.
Sova.


Jag tänkte klippa klorna på mormors hund Moa men de verkar inte vara hemma. Det får bli ett nöje för kvällen. Hej å hå.
Dom tar dig ifrån mig. Vill ha dig kvar.

Ledig dag är bra dag.Idag är jag en blå zebra med glatt humör.

Det går en mördare lös.

Jag köpte en lott och vann tio kronor. Jag köpte en till. Vann ingenting.
På mitt konto finns det 87 kronor och 38 öre. Jesus fucking titty christ.

Samlag 300 kronor.
Samlag 200 kronor.

Samlag 150 kronor.
Jag kan dansa också.


Old farts.

Det är konstigt. När man har jobbat som en tok flera dagar i rad så blir man helt apatisk och slö första dagen man är ledig. Jag har redan suttit och funderat på vad jag ska hitta på imorgon. Hitta på? För tusan. Jag kan väl ligga i min egen skit och läsa gamla skvallertidningar om jag så fan vill. Det tänker jag dock inte sysselsätta mig med. Jag tänker duscha, föna håret, noppa ögonbrynen och kanske ta på mig lite smink. Kanske.

Igår fick jag träffa Johannes. Vilken lycka! Jag såg honom i buskarna och smög mig dit och fick en enorm kram. Det var fult för jag "släppte" kramen innan han gjorde. Han höll kvar så jag og om honom igen och fortsatte kramas. Ho-ho. Så det kan gå. Nu sitter jag mest och väntar på att Anette ska svara på mina sms som jag skickat. Jag blir stressad när folk inte svarar för då tänker jag alltid "Har jag skickat till fel? Hatar hon mig? Är hon död?". Sen somnar jag.

Förresten, tradera:KÖP. Emma behöver färga håret och köpa öl.
Come on. Cooome oooon.

Hon är så söt.

Jag tänker låtsas att han sjunger om mig.

Cykel.

När jag ska till jobbet så brukar jag låna pappas lilla cykel som han köpte för 40 kronor. Den knekar och lever om och när man åker över ett gupp så plingar klockan. Fint som snus.
Det är faktiskt väldigt svårt att knäppa bilder samtidigt som man cyklar. Goddag yxskaft.
Nu ska jag sova för imorgon tänker jag inte försova mig.

Thank you.Min syster Josephine och jag.Jag vill vara ledig.
Jag vill ha sommarlov.
Jag vill sitta i min nya lägenhet och dricka pepsi max ur stora glas.
Jag vill vara sitta i solen och bli lite för solbränd.
Jag vill äta kött på pinne.
Jag vill! Jag vill! Jag vill!
Jag får inte.

Ya man.

Happ.
Klockan är 17:08 så det är väl lika bra att jag går och lägger mig för att orka dra röven ur sängen imorgon. Huga för tidiga mornar.

Ya man.

Happ.
Klockan är 17:08 så det är väl lika bra att jag går och lägger mig för att orka dra röven ur sängen imorgon. Huga för tidiga mornar.

Trutt.

Jag är trött.
Vi ses nog oftare i slutet på augusti.

Bo Kaspers Orkester

Fy fan vilken bra dag. Först så åt vi ihjäl oss på god mat för att sedan se en Bo Kaspers Orkester konsert. Den var grymt bra. Jag ville nästan bara lägga mig på scenen och känna musiken i magen, men det får man ju förstås inte göra. Det öste ner men jag var lika glad för det.
BKO är faktiskt Sveriges bästa band och så var det med den saken.Ja just det, pappa fyller 45 år idag så grattis på honom. Vi har ätit jordgubbstårta som mor bakat. Mums för magen. Nu ska jag lägga mig för imorgon måste jag upp 6:15 vilket är typ totalt jävla jättejobbigt men det måste göras. Jobbelijobb ger pengelipeng.

I think about you day and night.

Hå-hå-ja-ja.
Mitt bloggeri är smalt just nu. Jag har inte tid för jag måste jobba nästan varje dag. God, jag längtar till den 27:e augusti för då kommer en stor fet lön in på mitt konto. För den stora feta lönen betalar jag hyror, köper öl och kanske en och annan trevlig hatt.

Idag fick jag höra att min mun är fin. Det är aldrig fel att få komplimanger minsann. Nu blir det sängen.

Kan det inte bli varmt igen? Pretty please?

Ge mig.

Ge mig sol på tisdag.
Jag vill inte se Bo Kaspers Orkester i regn och rusk. Icke!

Aooouuu.

Nu har jag äntligen en dator i mitt knä! Fasiken vad man blir handikappad när man är utan intenet. Hela dagarna har man sagt "Ja, jag googlar det!" för att sedan komma underfund med att man faktiskt är fullt och fast utan internet. Tragiskt. Nåväl, nu har vi flyttat från Ersboda till Carlshem och det känns göttigare än gött.

Jag är i Sidensjö nu igen för att jag måste jobba hela långa månaden, men sen får jag flytta in i min alldeles nya superlägga med buller och bång. Jompen och jag tänkte ha en svinigt fin inflyttningsfest men den får vänta. Jobb först, sen kalas.

Annars då? Jo, en kille stötte på mig när jag väntade på mor idag. Usch så obekvämt allt var. Det var en jäkla tur att mamma kom och tutade bakom mig så att jag kunde smita iväg. Gör verkligen folk sånt? Stöter på varandra så där uppenbart? Det visste inte jag. Eller jo, jag har varit med om det många gånger när sprit varit inblandat men inte direkt annars. Jag trodde verkligen att min "armarna-i-kors-och-se-lagomt-pissed-ut"-min fungerade. Tydligen inte.

Nu ska jag äta lite mat. Mycket mat. Mest mat i världen.

RSS 2.0